mercoledì 26 agosto 2015

Usi glisante sticla

Proiectam si executam o gama larga de usi de interior glisante , din sticla sau lemn, adaptate tendintelor actuale. Iti punem in valoare spatiul interior prin solutii. Usile culisante de sticla sunt usi care se deschid prin glisare (pe orizontala) si sunt montate intr-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete cu prindere . Usa glisanta pe perete din sticla securizata. Usile glisante din sticla Portavant pot fi montate pe tavan sau pe perete.


Designul interior si exterior poate fi imbunatatit simtitor cu ajutorul unor usi alese cu grija.

Pe langa faptul ca ne permite accesul intr-o locuinta . Gama diversa de modele de. Comanda usi glisante sticla personalizate. Executam orice dimensiune, iar sticla securizata poate fi colorata, Lacobel, sablata etc.


Usi Glisante Sticla Clara. Se numesc uşi glisante sau culisante deoarece sunt acţionate de un sistem de cărucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan . Producator national usi glisante. Specialistul nostru se va deplasa la Dvs.


Sticla mm (mm – mm la comanda) securizata de la cel mai mare producator din lume AGC.

Aici iti poti calcula pretul usii, daca aceasta are un format standard. Pentru usi complexe, te rugam sa ne contactezi! Pereti despartitori din sticla cu usi glisante CASMA Pico pentru oficiu la comanda. Imagini pentru usi glisante sticla.


Joaquin Altamirano and Silvia Martín worked with Daniel Bergman Vázquez of Estudio Untercio to create an. GEZE ofera o gama larga de sisteme de usi de sticla functionale, estetice si durabile. Aceastea dau o larga libertate de design si flexibilitate in proiectare.


Cumpara usi glisante sticla online pe eMAG. Le-am văzut la târgurile internaţionale de design şi m-am bucurat tare mult că se găsesc şi la noi. Uşile de interior din sticlă securizată sunt o . Fiecare glisanta din sticla are identitatea sa.


Intr-o varietate de forme si culori aceste glisante. Panouri spate sticlă cabină de duș și uși glisante. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Aluminiu-profile pentru rame de sticlă (26). Consultanta tehnica Gratuita.


Sisteme usi glisante sticla - manere. Panourile pentru sistemul de usi glisante din sticla sau usi tip folding sunt agățate pe o sina superioara, astfel încât elementele să fie situate .

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari